Събития2

New Media Expo

Дата: Февруари 12 до 15, 2019 Място: Вашингтон, Окръг Колумбия

Февруари 2019 ще ви донесе едно от най-епичните събития, които някога сте имали в историята на новите медии. NMX (New Media Expo) съвместно с NAB Show (Национално сдружение на телевизионните оператори) открива най-голямото събитие за електронни медии в света. С над 97 000 създатели на съдържание, които се обединяват в конгресния център на Walter E. Washington, ще се утъркате в повече радио и телевизионни оператори, подкастери, създатели на уеб видео, продуценти и знаменитости, отколкото можете да съберете за една седмица.

.

 

The Premier Event

Дата: Септември 10 до 15, 2018 Място: Вашингтон, Окръг Колумбия

CRMC 2018 – Премиерното събитие за търговци на дребно и маркетинг. Присъединете се към над 600 от Вашите търговски партньори, представляващи 150-те най-големи компании в страната.

600 Участници, представляващи най-добрите вериги за търговия на дребно, дневен ред с информация и многобройни възможности за работа в мрежа в непринудена и елегантна среда. Присъединете се към нас, за да чуете от Costco на едро, ресторанти Darden, Deckers, Gap, JCPenney, Luxottica, Stage Магазини, Starbucks, Stage Магазини, Stein Mart, Stride Rite, ULTA, Virgin Airlines и др. Многобройни казуси и разнообразна група от експерти-експерти ще покрият всичко, което трябва да знаете в CRM.

.

 

Association of Government Accountants (AGA) & Financial Systems Summit (FSS)

Дата: Септември 10 до 15, 2018 Място: Вашингтон, Окръг Колумбия

FSS обединява федералните финансови мениджъри и мениджърите от частния сектор, за да обсъдят близките и бъдещите перспективи на федералните системи за финансово управление в среда, ограничена от бюджета. Срещата на върха ще предостави нови прозрения за процъфтяващата стратегия за модернизация на федералните финансови системи през следващото десетилетие и след това

.